Over mij

Ik ben Kristel en ik heb mijn driejarige mastercoach opleiding* afgerond bij het Coach College De Baak
in Driebergen. Ook ben ik opgeleid tot coach voor hoogsensitieve volwassenen en kinderen, ben ik mindfulnesstrainer en ACT-coach. Mooie en pittige opleidingen waarin ik mijzelf goed heb leren kennen en geleerd heb (sensitieve) mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Eigen ervaring
Op mijn eigen carrièrepad en in mijn privéleven ben ik zelf ook regelmatig uitdagingen tegengekomen. Stress & oververmoeidheid omdat ik niet de juiste banen had, last van perfectionisme & onzekerheid, uitdagingen rondom mijn hooggevoeligheid, mijn plaats en rol vinden als (stief)moeder in een samengesteld gezin etc. Deze ervaringen waren niet altijd fijn, maar hebben me wel gemaakt tot wie ik nu ben. En deze ervaringen kan ik ook weer meenemen om anderen te helpen bij hun ontdekkingstocht.

 

En privé?
Alweer ruim 11 jaar woon ik samen met Rutger in Voorburg. We hebben drie zonen: Coen, Ties en Camiel. Naast coach werk ik als adviseur klantcommunicatie voor verschillende opdrachtgevers. Eén van mijn kernkwaliteiten is dat ik me erg goed kan inleven in anderen. En dat kan ik weer goed gebruiken in mijn werk als coach & adviseur.

Waar krijg ik energie van?
Ik doe aan yin yoga, tennis en soms fitness. Koken en borrelen met vrienden & familie, daar word ik blij van. Verder maak ik regelmatig wandelingen op het strand of in het bos. En lees ik graag boeken en tijdschriften. Ook luister ik veel muziek en ga ik regelmatig naar concerten of theater. Zo probeer ik mijn drukke leven een beetje in balans te houden.

De opleiding tot Master Coach is erkend door St!r. Ook voldoet de opleiding aan de richtlijnen van
de NOBCO (de beroepsorganisatie voor coaches).